Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara yönlü şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, hariçarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Bapnın güzel duyu yapısı ve istem edilen aksesuarların tasarrufı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Bir numara kanatlı yangın bapları binaların içinde olması umulur yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın ve ivedili tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da anlatım edilen bu şube bazı modellerde alışılagelen kapı koluna benzer. 

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması mecburi olarak onaylama edilmektedir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu vaziyet denetleme edilmelidir. 

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve emekaretler kullanılır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna bandajlı olarak değişlemmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en isabetli fiyata satın ahzetmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar davranışlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar bağırsakeride kuşatılmış kalabilir.

Fevkda nokta düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Kolayca açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut Yangın Merdiveni Kapısı kilitli olsa bile bir numara hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Report this wiki page